Хитовият дует Pavell & Venci Venc’ е вече в историята, но

...
Хитовият дует Pavell & Venci Venc’ е вече в историята, но
Коментари Харесай

Павел от Павел и Венци Венц: Дължа едно обяснение на почитателите

Хитовият дует Pavell & Venci Venc’ е към този момент в историята, само че по този начин и не стана ясна повода да се стигне до този край и да разочароват толкоз доста фенове. Сега ще градят независими кариери, само че сигурно ще им е по-трудно. 

Най-накрая  Pavell реши да изплюе камъчето и да каже за какво са взели това решение с сътрудника му и в какви връзки са към днешна дата. 

“Дължа едно пояснение на феновете на дуета и на всички симпатизанти на музиката, която подарихме през последните 10 години, тъй като сякаш не беше обещано изрично такова.

Просто музиката към този момент я нямаше посред ни. Но аз се веселя, дори малко се гордея и с двама ни, че имахме прочувствената просветеност да приемем този факт, да си стиснем ръцете и да си пожелаем триумф. Явно чуваме сега музиката си друго и това не е нещо неприятно ", сподели изпълнителят в свое изявление. 

“Не съм го чувал към този момент няколко месеца, само че ние сме прекарвали толкоз време дружно в всекидневието си, че несъмнено имахме потребност и чисто физически от такава раздяла… Просто, с цел да може да продължим да се поносим. Чакам момента да си залипсваме, с цел да се чуем, да се посмеем дружно, да си пуснем кой какво е основал през това време в студиото, да си кажем мнението… " – изясни още той.

Новата му ария " 3 най-малко ", с която дава старт на независимата си кариера, демонстрира музиканта в нова светлина.

Павел споделя, че нездравословните привички са към този момент зад тила му. Сега той спортува, храни се здравословно, спи задоволително и всичко това му оказва помощ да взема сложните решения доста по-лесно. Подчертава, че предстоят още хубави музикални изненади от него, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР